• 22214
    (bkz: mıy mıy futbol)

    gerçekten sıkıcı. terim gibi bir hoca takımın başındayken bu mıymıntı oyuna nasıl izin veriyor, hayret ediyorum? bir yandan da düşünüyorum ve diyorum ki "yahu takımı ben mi hazırlıyorum? selçuk'u ilk 11'de oynatıp seri'yi 6 numaraya ben mi hapsediyorum?".

    2 senedir "hoca takımın kuramadı" diyoruz. yine kuramadı. 2 senedir de şampiyon oluyoruz. bu sene olur muyuz? olamasak bile şampiyonu biz belirleriz. ya biz şampiyon oluruz ya başkası. kadromuza bakıldığında önümüzdeki tek engel kendimiziz.

    favori başlamadığımız sezonları şampiyon bitirdik geçen 2 sezonda. ama bu sezon medyanın ve kamuoyunun açık ara favorisi olarak giriyoruz sezona. bu da bizi şampiyonluktan uzaklaştıran faktörlerden birisi bana göre. zira böyle olunca özellikle hoca "ya ligi bir şekilde alırım, şampiyonlar ligi'ne yükleneyim" diyor diye düşünüyorum. bu da takıma doğrudan etki ediyor.

    şu "doymuşluk" mevzusunu hiç anlayamadım açıkçası. manchester city'yi hiç doymuş görmüyorum ben mesela. ya da barcelona'yı. ya da bayern'i, juventus'u, psg'yi. hepsi şakır şakır oynuyorlar. iş bize gelince bu "doymuşluk" saçmalığı hortluyor nedense.

    bakın takım çok iyi. falcao gelmese bile çok iyi. evet eksikleri var ama kağıt üzerinde bu ligde seri - nzonzi - belhanda orta sahası, babel - diagne - feghouli hücum hattı ve emre mor, jimmy durmaz gibi yedekleri olan bir takım yok. formu düşen mariano ve yuto ile birlikte luyindama ve marcao gibi defans hattı da yok.

    peki neden olmuyor? işte işler kağıt üzerindeki gibi olmuyor da o yüzden. o yüzden ligue 1'in en değerli 3. takımı geçen sene küme düşüyordu ve şu an da ligin dibinde.

    ekleme:

    bu takım 4-4-2 oynayamaz arkadaşlar. bu beklerle ve bu kanat oyuncularıyla olmaz. seri - nzonzi tamam. haydi falcao geldi ve diyelim 1 tane de elmander tipi adam bulduk. stoper tandemi de hızlı. ama o bekler ve kanatlarla bu takımı ligde bile rencide ederler. aman diyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın