• 148
    falcao'ya bonservis ödeneceği söylentilerinin çıkmasıyla gene gün yüzüne çıkmış taraftardır. herkesin hesap kitabına, görüşüne saygı duyuyorum da bazı durumları da gereksiz abartmamak lazım diye düşünüyorum.

    galatasarayın parası tabi ki önemli ama günümüz futbol dünyasının gerçekleri de göz önünde bulundurulmalı. falcao gibi bir ismi sözleşmesinin bitmesine 1 sene kaldı diye nasıl bonservis ücreti ödemeden takıma katacaksın yahu akıl var mantık var. babasının hayrına mı getirecekler adamı. bonservis vermemenin tek yolu menajere para bayılıp onun işi onun bitirmesini beklemektir.

    bu transferde monacoya verilen bonservis 0 olsa dahi onu kulübünden bonservissiz çıkaran mendes ve buluta komisyonlarını paşa paşa ödeyecektik. e bu noktada ha bonservis verip monacodan almışsın ha onu bonservissiz çıkaran manejerine komisyon ödemişsin çok bir şey fark etmez bence. hee belki ffp konusunda bir problem olabilir ama onu da bu anlaşmayı yapanların bir şekilde galatasaraya zarar vermeden kitabına uyduracağını düşünüyorum.

    edit: haklı olarak birkaç renktaşdan bu türlüde menajere komisyon ödeyeceğimize dair mesajlar aldım lakin şunu da göz önümde bulundurmakta fayda var ki falcao'nun monaco'dan elini kolunu sallayarak bonservissiz çıkıp geldiğinde vereceğimiz komisyonla monaco'ya bonservis ödediğimiz şartlar altında vereceğimiz komisyon arasında çok ciddi bir fark olduğunu düşünüyorum.

    birde canlı dinlemedim ne kadar doğru bilmiyorum ama twitter'da az önce şöyle bir alıntıya rastladım. ne kadar doğrudur bilinmez. en iyisi kulüpten yapılacak açıklamayı beklemek.

    https://twitter.com/.../1165308383349620736
App Store'dan indirin Google Play'den alın