• 7107
    (bkz: #2739314)

    --- alıntı ---

    son iki sezondur taraftarda anlamadığım bir boşvermişlik var, halbuki daha geçen sene 8 de kapanır 18 de dedik ve yarısını forvetsiz oynadığımız ligi kazandık. ondan önceki sene 9 nisan 2018 gençlerbirliği galatasaray maçı sonrasında "gitti şampiyonluk", "fatih hoca maçı verdi" diyenler bir hafta sonraki 15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçının ardından burada hocaya, mariano'ya, takıma övgüler yağdırıyorlardı.

    --- alıntı ---

    şunları da ekleyeyim: 2000'de 1/250 ihtimal verildi, uefa kupasını kazandık*, gittik üstüne real madrid'i yenip uefa süper kupasını kazandık.* 2006'da tarihinin en iyi kadrolarından biriyle fener son hafta denizli'de puan kaybetti, ligi kazandık.* yukarıda bkz verdiğim entryde de bahsettiğim gibi 2012'de süper final saçmalığı çıkardılar, iki kere şampiyon olup kadıköy'de kupa kaldırdık.

    galatasaray kendisine inanmayanları her zaman üzmüştür**, üzmeye de devam edeceğine eminim. transfer taraftarını kafaya takmaya değmez, nasılsa sezon sonunda yine "ne sezondu ama be" diye ortalıkta gezinmeye başlayacaklar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın