resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 20427
    tabii ki eleştirilmez değildir.zaten burada selçuk inan 'ın neden oynadığını soran bir çok arkadaş gerçekten merak ediyor. hocanın düşündüğü birşeyler olduğunu da biliyoruz . keşke olması gerektiği gibi , bir basın mensubu saçma sorular sormak yerine taktiksel sorular sorsa da burda yok şundandır yok bundandır demesek.
    hocanın donk u ne kadar sevdiğini biliyoruz. selçuk u geçen sezon 11 de hiç görmedik neredeyse. yani evlatçılık yapmak için iyi oynayanı kesecek biri değil hocamız. bunu biliyoruz. yeni tanışmadık ki.
    (bkz: 18 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçı) nin ilk 20 dakikası zaten fark acabileceğimiz bir 20 dakikaydı. uzun zamandır deplasmanda bu kadar iyi başlangıç görmedim.
    bir de şunu düşünüyorum. bartali muhtemelen kondisyon programını ekim ayında top yapacak seviyede ayarladı şampiyonlar ligi oynayacağımız için. sahada bir çok oyuncumuzun yürüyecek hali yokmuş gibi takılmasını buna bağlıyorum. ki bence büyük takımların sezon başı kayıplarının en büyük sebebi (buyuk takim dedigim türkiyedeki kuşlar degil tabii ki) konsantrasyon eksikliği ile beraber bu söylediğim kondisyon meselesi.
    fatih hocamız kulübedeki biz. yıllarca tekrar tekrar tekrar kanıtladı. onun için burda birbirimizi ya fatih terim sever , ya fatih terim düşmanı diye ikiye bölmeyelim . bu hocamiza da zarar verir. çünkü 96-00 dönemi gibi bir ivme yakalamak üzereyiz. bunu diğer takımlar da görüyor. onun için tüm arkadaşlardan ricam ; eleştirirken kullandığımız dil suçlayıcı , niyet okuyucu , ötekileştirici olmasın. tam tersi eleştiren her arkadaşı da hoca veya galatasaray düşmanı gibi görmeyelim.

    galatasaray taraftarı ve fatih terim birlestigi zaman neler olduğunu çok iyi biliyorlar arkadaşlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın