• 22125
    2019-2020 sezonunda önünde daha oynayacağı 33 lig maçı bulunan takımımız. ilk maçını kaybetmiş ve kötü oynamış olabilir. hatta saha kenarından kötü yönetilmiş de olabilir. ancak bu durum takımın düzelmeyeceği anlamına gelmez.

    nzonzi ve falcao’nun takıma katılması, feghouli gibi önemli oyuncularımızın form tutması, seri’nin nzonzi’nin gelişi ile asıl yerinde kullanılması gibi faktörler pozitif etkide kesin olarak bulunacaktır.

    daha birinci haftadan takımı komple asıp kesmeye gerek yok. ilk haftada ilk 11 çıkan jimmy, selçuk ve diagne bu takımın yedek kulübesinde oturacak adamlar. en önemlisi de fatih hoca ikinci hafta ile birlikte saha kenarında olacak.

    16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçı moralleri bozdu ama bu kadar tepkiyi yersiz buluyorum. ilk 3-4 haftada takım ritim bulur, galibiyetleri alır. bu yolun sonu da 23. şampiyonluk olur.

    diyeceksiniz ki avrupa ne olacak? o önümüzdeki 2-3 senenin konusu değil. ffp bitene kadar şampiyon ol, avrupadan gelir elde et, bilançonu düzelt, yerelde farkı aç şeklinde gideceğiz. takıma sürekli kiralık oyuncu katıp, al sat dengesi tutturmaya çalışırken istikrar sağlayamayacağından avrupada başarı çok zor. yabancı takımlarla mali uçuruma girmiyorum bile.

    bu takım 21 ve 22. şampiyonluklarını nerelerden gelip kazandı iyi hatırlayın. yine kazanırız. sakin olun ve biraz sabredin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın