• 22120
    16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçı ilk 11’i açıklandığı an puan kaybedeceğini hissettiğim takımımızdır. ne yangıncı tataftarım ne de hocamızın düşmanıyım, önceki girdilerden görebilirsiniz, aksine o malum kırgınlığım nerede kalmıştık ile bir anda bitmişti.
    sezonun ilk maçı olması bazı şeyleri net olarak göstermeyebilir, ama birkaç bana batan noktayı belirtmek isterim:
    1-) marcao’nun ciddiyetsizliği, ben oldum tavırları epeydir sürüyor.
    2-) selçuk’un inatla oyundan çıkartılmaması. ilk 11’de çıkması, savunma arkasına kaçacak hücumcularımıza top atması içindi desem, 10 kisi kalınca neden oyunda kaldığını anlatacak hiçbir sebebim yok.
    3-) yaş ortalaması yüksek bir kadroyla oynarken inatla mariano ile başlamak. linnes ile en azından kenarlara açılacak stoperlerin yükü azaltilabilirdi.
    4-) jimmy’e 60 dk sabır etmek. yani neden devrede çift deisiklik ile bir anda takımı ateşliyemiyoruz anlayan beri gelsin. topu zaten kazanamıyorken en azından karşı takımda kart ile oynayan bir oyuncunun üzerine emre mor salınabilir, en azından 10’a 10 hale getirilebilirdi maç.
    ek olarak maçı daha önce altyapılarda oynamış kuzen ile izledik. kendisi daha selçuk topun başına geldiğinde kesin kaçıracak dedi. ben de sebebini sorunca aynen şu cevabı verdi “topa yaklaşma stili kendi stili bile değil, bu yuzden istediği vuruşu yapamayacak, dağılmış kafası, izle ve gör” dedi. sonucu biliyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın