• 22118
    laubali ve lakayıt bir şekilde top oynamaya çalışan futbol takımı*. kalecimiz muslera hakkında, kendisine dönülen pozisyonlarda gelişi güzel uzaklaştırmayı düşünmesi bu tecrübede bir kaleciye yakışmıyor. günümüz futbolunda kaleciler ön libero olarak kullanılıyor. daha sakin ve düzgün paslarla geriden oyun kurmamıza yardımcı olması gerekiyor. defans hattı, marcao ve luyindama ikilisi pozisyon almada ve geri dönüşlerde çok ağır kalıyorlar. arkalarına atılan toplarda özellikle marcao problem yaşıyor. geçen sezon* da kendileri hakkında aynı düşüncedeydim. marcao fırsat transferi olarak görünebilir fakat şampiyonlar ligi oynayan bir takımda kendisi ile zor yol alınır. kendisini gömmüyorum lakin orta sınıf bir stoper olarak görüyorum. defans hattına tecrübeli bir stoper şart diyorum. ayrıca yedeklenmesi gereken bölgedir. ahmet ve donk* ile olmayacağını düşünüyorum.

    defansın sağı ve solu dönüşümlü olarak mariano-nagatomo, linnes-nagatomo(özellikle hızlı oyunculara karşı) ve bazen mariano-linnes olarak düşünülebilir. ömer ve umut'ı bu üçlü içerisine ''kısmen'' düşünülebilir. orta saha nzonzi-seri-belhanda(mecburen) üçlüsünün en zayıf halkası kesinlikle belhanda' dır. futbol olarak yetenek ve kabiliyet var lakin disiplin ve özveri yok. mental olarak dengesiz bir yapıya sahip kendisi bu durumu malesef içime hiç sinmiyor. nzonzi ve seri orta saha kalitesini arttırmakla kalmayacak, defans ve hücum hattına da güç katacaklardır. donk bu bölge için yeterli sayılabilecek rotasyon oyuncusudur.

    gelelim hücum hattına falcao transferiyle kesinlikle en güçlü bölgemiz olacaktır. babel-falcao-feghouli üçlüsü benim içimi rahatlatıyor. ayrıca emre, jimmy, adem ve hatta ömer kullanılarak maç içerisinde değişikliğe gidilebilir. ben belhanda' yı bu bölgeye yazmadım. kendisi* forma numarasının* hakkını verememesinden kaynaklıdır.

    bu sezonda* geçen sezon ki* gibi iç saha maçlarında skor ve sonuç olarak sıkıntı çekmeyeceğimizi düşünüyorum. malesef ama malesef tahminim deplasman maçlarında defans hattı sıkıntılarına çözüm bulamazsak problemler yaşanacaktır. takım birbiri ile oynamaya başladıkça daha da oturacaktır. henüz ligin başı olması sebebiyle biraz daha beklemek ve görmek lazım diye düşünüyorum. galatasaray kulübünün hedefi daima ve mütemadiyen başarı olmuştur ve olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın