• 22114
    birkaç hafta daha kısmen sıkıntılı maçlar çıkaracak takımdır. inanılmaz bir yangın ortamı mevcut şu an sosyal medyada ve sözlükte. sabah akşam falcao konuşan kitlenin biraz ayakları yere bastı sanırım bu sonuçla.

    takım yenileniyor. hem oyuncu bazında hem taktiksel anlayış olarak bir değişim içerisindeyiz. hocanın kafasında bir plan var ve o oyunu oynamak için bir takım denemeler yapıyor. müthiş bir kondisyon yüklemesi yapıldığından bahsediliyor. üst seviye performansı muhtemelen lig ortasına doğru göreceğiz. haliyle ilk haftalarda bocalamamız çok normal ki bunun işaretlerini akhisar’la oynanan kupa maçında görmüştük.

    seriyi regista olarak kullanmaktı belki hocanın ilk isteği ama gördük ki bu yapıda çok zor. en azından şimdilik. çünkü çok statik oynuyoruz. regista bir rol için etrafında fır dönen duvarlar, sonsuz kere bindirme yapan bek oyuncuları elzem. yoksa hiç bir anlamı yok bu rolün. selçuk’un altı senedir yaptığından fazlasını yapamazsın. üstüne sürekli savunma zaafiyeti verirsin.

    eminim ki hoca da neyin olup neyin olmayacağını görüyordur ve kafasındaki oyunu ona göre modifiye edecektir zamanla. 2 senedir net bir oyun planımız olmadığı argümanına hak veriyorum ama ilk haftadan bu kadar feryat figanın da aşırı olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın