• 22111
    sorunu topu kaptırdıktan sonra geri dönememesi olmayan takımdır. buradaki sorun topun kaptırılması. elbette top kaptırılır. ama kritik bölgelerde, üst üste top kaptırırsanız sıkıntı yaşarsınız. hele önde oynayan bir takımsanız stoperleriniz pek çok kez zor durumda kalırlar.

    atağı sonlandıracaksın kardeşim. ister taç olsun, ister aut olsun. top bir dursun. sen tam yüklenmişsin, sahada pozisyon almışsın. stoperler öne çıkmış. rakibe baskı yapacaksın. hooop bir top kaptırıyorsun, top senin kalende. 1,2,3,4 derken artık takımın da morali bozuluyor.

    burada pas hatalarının temel nedeni ise oyuncuların hareketli olmaması. nasıl olsunlar? sen en çok hareketli olacak adamını, seri'yi, stoperlerin önüne atıyorsun. selçuk gibi yan pas ve geri pas dışında hiçbir şey yapamayan*ve belhanda gibi pas konusunda tam bir saatli bomba ile oynuyorsun. eh kaptırdığın her top kalene geliyor. zira yine stoperlerin önünde defansif meziyetleri düşük seri var.

    bir de şu önde saçma presten vazgeçelim artık. topu kapmak için hurra deli gibi rakibin üstüne koşuyoruz, tek pasla kalemizde pozisyon görüyoruz. alan daraltalım kardeşim. alanları kapatarak top kapalım. ortada sıçan oynar gibi oynatıyorlar sonra bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın