• 22110
    yaşlı takımdır. yaşlı olduğu için de form tutması, tempolu oynaması zordur. şöyle bir bakalım takıma

    mariano: 33 yaşında. ben kanat/hücümcu beklerin en fazla 29 yaşında olması gerektiğini düşünenlerdenim.

    babel: 33 yaşında. kanatta yardırması, patlayıcı koşu yapması, bekin yardımına koşması, onun boşalttığı alanı doldurması, rakibi kovalaması zor. bütün bunları maçın süresi boyunca istikrarlı biçimde yapması imkansızdır.

    selçuk: 35 yaşında. üç senedir bitik. geçirdiği evrim ise inanılmaz. daha doğrusu tersine evrim. freekick atardı atamıyor, penaltı kaçırması vaki değildi artık kaleci alıştırır gibi kullanıyor. takımın enerjisini düşürüyor. takım kaptanı yapılmasında ısrar edilmesi de ayrı bir saçmalık. bu adam her maça ilk onbirde çıkamıyor. kaptanlığın her maçta ilk onbirde oynama potansiyeli olan birine verilmesi lazım.

    nagatomo: 33 yaşında. mariano için söylediklerim bu arkadaş için de geçerli. kanat/hücumcu bek en fazla 29 yaşında olmalıdır. modern futbolda en fazla efor sarfedilen ve en atletik oyuncuların oynadığı bölge sahanın kenarlarıdır. sahayı boylamasına bir baştan bir başa kat edecek, atağa kalkacak, verkaç yapacak, çizgiye inip orta yapacak oyuncu nispeten genç olmalıdır.

    donk: 34 yaşında.

    j.durmaz: 30 yaşında. eh işte. sakalı kesse performansı az da olsa artabilir ama kayda değer bir etki olmaz.

    diagne: 28 yaşında ama daha genç de olsa para etmez. hantal bir kere. driplingi yok. bariz bir kafa topu üstünlüğü yok. presi yetersiz. top dağıtamıyor, topu ayağında tutamıyor. çabuk reaksiyon gösteremiyor. topu aldığında hassiktir yine topu ezecek, bir atağı başlamadan piç edecek hissiyatı uyandırıyor izleyende.

    belhanda: 30 yaşında.

    feghouli: 30 yaşında.

    şener: 30 yaşında. ne vereceği şüpheli

    linnes: 28 yaşında.

    kısacası takıma 25 yaş altı oyuncu takviyesi yapılmadığı sürece bu takım hızlı oynayamaz. boğucu pres yapamaz, şok ataklar gerçekleştiremez, sahayı tam parselleyemez. bunları az da olsa gerçekleştirdiğinde de pili tüketir. beklentiyi yükseltmeyin derim arkadaşlar. maalesef eldeki malzeme bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın