resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20387
    bu sözlükte geçen seneden beri fatih hoca'yı sistem ile alakalı en çok eleştirenlerden biri benim. zaten sürekli şunu söylerim. eleştiri olması hem hocayı hem de bizi geliştirir. fakat 16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçında selçuk'u oynattığı için evlatçılıkla suçlamak çok doğru değil. mantıklı bir eleştiri de değil bana göre. çünkü 2018-2019 sezonunda en az kullandığı oyunculardan biriydi selçuk ve orta sahada en son tercihlerinden biriydi.

    peki o zaman bu sene niye sürekli selçuk'la oynuyor? hoca bu sene, geçiş oyunundan daha çok pas oyununa dönmeyi kafaya takmış. başarılı olur ya da olmaz hocanın isteği ve arzusu bu. garry ve onyekuru tarzı kanat yerine babel tercihi, seri geldikten sonra bile sürekli orta sahaya ayağında top tutabilen pas yapabilen, geriden oyun kurabilen oyuncuların isminin geçmesi, süper kupa karşısında selçuk tercihi ve hazırlık maçlarında donk'u 8 numarada denemesi de bu oyunu ne kadar çok oynamak istediğinin göstergesiydi . aslında bir çapa olmayan ve geriden oyun kuran nzonzi transferini de bu yüzden onayladığını düşünüyorum.

    donk ile pas değil, geçiş oyunu oynarsın ve bu kadro geçiş oyunu oynamaz. http://gss.gs/2733478 burada girdimde donk ile başlamayacağını tahmin ettim ve selçuk'un yetersiz olduğu için jimmy'i orta sahaya kaydırabilir diye düşündüm ama hoca risk almak istemedi. ama bunun sebebi kesinlikle evlatçılık değil, istediği oyunu oynatmak.

    seri'nin oyundan çıkıp, selçuk'un kalması ise kesinlikle çok yanlış bir karardı. kararı hoca mı verdi, yardımcılar mı verdi bilmiyorum ama. çok çok yanlıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın