resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 20361
    florya'nin anahtari 2 yildir tam anlamiyla kendisinde olmasina ragmen takima 2 yildir gram top oynatamamis hocamiz. cok kalitesiz bir ligimiz var ve biz bu ligde 2 yildir kotu oynayarak sampiyon olduk. oynadigimiz avrupa maclari da bunu ispatladi zaten. aciz duruma dustuk.

    ben romantiklige girmeden sadece saha icine bakiyorum ve eldeki malzemeyle cok daha iyisinin mumkun oldugu fikrindeyim. 2 yil arti kocaman bir yaz kampi sonrasi bizim lige yeni cikmis bir takima karsi izlememiz gereken galatasaray bu muydu?

    bu yil yonetim oyle ya da boyle cok kaliteli bir kadro kurdu ve bu kadroyla da artik avrupa'da (sl ya da al fark etmez) basari gelmeyecekse kendisi basarisiz olmustur benim gozumde. tr ligini bu kadro kalitesiyle zaten kazanmasini bekliyorum cunku bu kaliteli kadro galatasaray taraftarinin gucuyle birlesince normal sartlarda sampiyon olur.

    ben futbolu keyif veren bir spor oldugu icin izliyorum. 2 yildir hic bir macta ulan ne guzel top oynadik biz diyemiyorsam, galatasaray maclarini sirf galatasarayli oldugum icin izliyorsam, ve bu bana tasinmasi gereken bir yuk gibi geliyorsa, orada bir sorun vardir. isin kotusu hocanin taraftara teknik taktik konularindan da hic bahsetmemesi. ne oynadigimizi ne yapmaya calistigimizi soylese ona gore izlesek ama nerde? ancak duygusal sloganlar video klipleri falan.

    bu yildan sonra 3 yil gorevde olmus olacak. taraftarin kendisine karsi sinirsiz bir kredisi var. bu sartlarda da artik guzel futbol izleyemeyeceksek hic bir zaman izletemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın