resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20382
    tek adamliga gitmekte olan hocamiz. elestirelemez, elestirmesi teklif dahi edilemez gibi bir hava olusmakta. elestirecekler bile elestirmeden once 2 paragraf ovgu dizip ondan sonra hafif bir elestiri getirip entry’yi bitiriyorlar. yanindaki yardimcilarinin da ayni durumda oldugunu dusunuyorum,yok eger selcuk inan’i sahada 90 dakika tutacak kadar akillarini peynir ekmekle yememislerse devrede selcuk yerine seri’nin cikmasi hocanin kararidir.

    16 agustos 2019 denizlispor galatasaray maci’nda takim net olarak hic bir sey oynamadi. ne kanat oyunu, pas oyunu, kisacasi ne oynadigimiz belli degildi. bunun uzerine bir de seri gibi bir adami 6 numara gibi oynatarak alacagimiz verimi oldukca dusurduk, seri’den 6 olmayacagi cok acikken terim’in israrla seri’yi 6 oynatmasini anlayamiyorum. ha seri’den 6 olmaz dediler ama bakin ben seri’den 6 cikarttim demek icin seri’yi orda oynatiyorsa onu bilemeyecegim. ryan babel hucum da yetersiz oldugu gibi defansif katkisi da sifirdi. mariano maalesef cok kotu, rakipleri yanindan yuruyerek gecip gittiler her pozisyonda. selcuk neden ve nasil oynadi onu anlayamadim. marcao ve luyindama ikilisine ise cok kizamiyorum cunku onlerinde defansif ortasaha olmadigi icin her top direk onlara geldi, beklerin beklenenin cok cok altindaki performansi nedeniyle oralari da kapatmaya calistilar, boyle olunca da oldukca daginik gozuktuler. yanlis anlasilmasin marcao’nun gordugu sari kartlari savunmuyorum, profesyonel bir defans onlari gormemeli tabii ki. mac yazisi daha uzun olabilir fakat gerek yok, hepimiz gorduk, hepimiz izledik, sahada rezalet top oynayan bir galatasaray vardi.

    umarim tez zamanda hoca kendisini toparlar ve anlamsiz israrlarindan vazgecer. yoksa boyle muhtesem bir kadro kurulmusken cok yazik olur. ha fatih terim’in kredisi var midir? elbette kredisi sinirsizdir fakat bu hocanin elestirilemez oldugu anlamina gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın