resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 20357
    maalesef eski huyları geri gelmiş olan canımız hocamız.

    çok severiz, sayarız. ölümüne savunuruz kendisini. bizim için önemi büyüktür. ancak düzgün bir şekilde eleştirmesini de bilmeliyiz.

    facebookta tarihte bugün bölümü var bilirsiniz. orada geçmiş yıllarda çok içimi boşaltırdım. özellikle maçlar için fatih hocaya tercihlerinden dolayı az şey dememişim. ne güzel hoca ders aldı artık tekrarlamıyor yanlış tercihler yapmıyor diyordum.
    bugün 16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçı ile maalesef dejavu yaşattı bana.

    fatih hocamız kısıtlı kadroyu en üst seviyeye çıkarmakta çok iyidir. eldeki oyunculardan en iyi verimi almayı bilir. ancak ne zaman eli bollaşır işte o zaman saçmalamaya başlıyor oyuncu tercihlerinde(ve oyuncu değişikliklerinde). ve bunu bir kere yapmaya başladımı da ısrarla tekrarlıyor. bazı maçlarda tutuyor işte bu yüzden doğru yolda olduğunu sanıyor.

    ben bunu hocamızın yetersizliğine kesinlikle bağlamıyorum. yanında hocanın hatalarını söyleyecek birinin olmamasına bağlıyorum. yardımcılarının hiçbir şekilde hocayla konuşup hocam yanlış yapıyorsunuz dediğini sanmıyorum.

    fatih hocamızın yanına yürek yemiş bir yardımcı gerekli. doğrucu davut gerek bir tane. yoksa bu maçtaki gibi hatalı tercihleri daha çooook izleriz.

    sinirlerimize yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın