resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20358
    ne kadar ofsayt verirseniz verin arkadaş gerçekleri söylemekten asla ve katta geri durmayacağım. kendisini yüceltirken galatasaray spor kulübünü ve galatasaray taraftarını yerin dibine sokuyorsunuz. sanki bütün her şeyi tek başına başarıyor, camianın, bu koca taraftarın başarılarda hiç bir payı yok. takım 2 yıl ardı ardına şampiyon oldu, bir deplasman karnesine bakın bir iç saha karnesine bakın. son iki yıldaki şampiyonluk kendisine değil taraftara yazmaktadır bu kadar açık ve nettir.

    2019 - 2020 sezonunda sadece normal dizilişi yapsa ve sahaya sürse takım yürüyerek şampiyon olacaktır, ama görüyoruz ki henüz daha ilk maçtan evlatçılık almış başını gidiyor. 16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçının ilk yarısında penaltı kaçıran, sahada adeta yürüyen marcaonun kırmızı kartı görmesindeki baş sorumlu selçuk inan ikinci yarıya oyuna başlar iken ne umutlar ile transfer ettiğimiz, rüyamızda bile göremeyiz dediğimiz oyuncuyu kenara alıyor. şimdi birileri çıkıp diyecek yok hoca kenardamı bilmem ne. bana hiç kimse gazel okumasın, selçuk u oyunda tutup seriyi çıkartacak ego bir tek kendisinde vardır, ne ümit davalanın nede diğer yardımcının bir tarafı yemez bu değişikliği yapmaya.

    2 yıldır takımın deplasman durumu ortada, avrupa karnesi ortada. rakip kim olursa olsun ister küme düşme hattında, ister süper lige yeni çıkmış fark etmez bir oyun kurgusu yok, tamamen kaos futbolu. bu taraftar daha ne kadar sırtında taşısın bu takımı, bizde bir güzel futbol izlemek istiyoruz, ısıran bir takım istiyoruz. rakip takımı samiyende taraftar sayesinde baskıya alarak hücum etmek iyi güzel hoş, peki samiyenden dışarı adım atınca ne oluyor, bu ciddiyetsizlik, bu disiplinsizlik nedir ?

    kime soracağız bunun hesabını, ahmetemi mehmetemi, kime arkadaş.

    ben eze eze futbol oynayan bir takım sahada görmek istiyorum, üç dönüm bostan yan gel yat osman modunu açmış bir galatasaray görmek istemiyorum.

    ben bir galatasaray taraftarıyım, galatasaray aşığıyım, 40 yaşına merdiven dayadım, karşılıksız her şeyimi verdim bu takıma. bu takımın şampiyonluklarında en az onun kadar benimde alın terim, benimde gecem, benimde gündüzüm benimde emeğim var. bunun karşılığında sadece sahada güzel futbol istiyorum, adam kayırma olmasın istiyorum, 34 yaşına gelmiş, malum yerinin kılları kadayıfa çalmış adamın nazlı nazlı penaltı kullanışını görmek istemiyorum. yeter da ya sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın