• 22048
    nzonzi transferinden sonra şahsım adına artik sahada futbol görmek istiyorum. ligin açık ara en kaliteli kadrosu bizde. her açıdan rakiplerden ustunuz. şu dakikadan sonra bu takimin 07.08.2019 akhisar galatasaray süper kupa maçında oynadığı oyunu görmek istemiyorum. sahada gerçekten oynayan, mücadele eden, savaşan, hareketli bir galatasaray olmalı. onlibero yok falan diye bahane uretiyorduk, nzonzi de o boşluğu doldurdu. kanat rotasyomumuz fena değil, forvet alamasak bile elimizde iyisiyle kotusuyle iki forvet oyuncusu var ki bunlardan biri geçen senenin 30 gollü gol kralı. beklerimiz yeterli seviyede. stoperlerimiz biraz formsuz olsalar da gayet iyiler. aksamalar olabilir, zaman zaman geriye düşmeler yaşanabilir, alışma süresi gerekebilir bunlara eyvallah ama biz de epl'de oynamiyoruz. orta seker süper lig kalitesine gore çok üstün bir kadromuz var. burada iş hocaya düşüyor. bu sene galatasaray ligi kesin aldı diye algı kasan rakiplerin oyununa gelirsek bir de bakarız ki ligi elimizden çekip almışlar.

    şu kadrodan sonra hataya tahammulumuz yok. bu takım oynayacak. fark atmasını falan beklemiyoruz ama öyle ya da böyle bu ligi alacak. aksi durumu düşünmek bile istemiyorum.

    not: bu entry galatasaray taraftarının genelinde gördüğüm ligin içinden geceriz, kupamızı versinler, oynanmasına gerek yok vs gibi çok tehlikeli bir mantığa binaen yazılmıştır. kimseyi küçümsemeden aynı ciddiyetle devam etmemiz gerekiyor. dünyanın en kaypak liginde oynuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın