resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20339
    allah yardımcısı olsun, bir mağlubiyetle neler deniliyor, demek ki şampiyon olamasa ki her sene şampiyon olunacak diye bir şey yok, neler neler yapılır. bu tamamen nankörlük, bu tamamen şımarıklık. daha yeni 5 senelik sozlesme imzaladı, nerden çıkarılıyorsa gidecekmiş falan. ünal aysal gibi tek adamcılık oynayan biri çıkmadığı sürece bir yere gitmez merak etmeyin.

    demirören ile olan fotoğrafı da gayet güzeldi . orası milli takım, demirören, çelikören farketmez. başkan kimse onunla çekilecek, benimle mi çekilecek ?

    8 şampiyonluklu hocaya bile bunlar yapılıyorsa, başka hocalar hiç duramaz ki burada.

    daha iyisi hicbir zaman gelmedi, gelmeyecek. düşmanlık yapıp, eleştiri ayağına sığınmayın.

    --- alıntı ---
    bir teknik direktörden çok daha fazlası olduğunu her fırsatta görüyoruz. denginin ersun mersun değil, başkanların bile üstünde olduğunu, bir twit atınca paylaşım rekorları kırdığını, ağzından çıkacak tek lafın beklendiğini, rakipleri çıldırttığını, kıskanıldığını ve büyük güç olarak görüldüğünü, onu yıpratmanın veya takımdan koparmanın galatasaray'a büyük güç kaybettireceğini bilen, onunla adeta psikolojilik savaş veren ve bu savaşta ezim ezim ezilen rakiplerin olduğunu görüyoruz.

    biz hocayla beraber çok güçlüyüz. şu anda sosyal medya ve ekonomik olarak, kadro kalitesi olarak çok güçlüyüz. ekşi'deki sentetik hakimiyetinin kaybolmaya başladığı,, tekrar galatasaray taraftarının hakim olmaya başladığı bir ortam görüyorum. twitter'da da öyle. bizim taraftar böyle, morali yüksek olunca hakimiyet kuruyor.

    2 sene üst üste şampiyon olmuş bir takım ve kadro kalitesi, ekonomi, medya, teknik direktörünün milyonda bir gelecek kadar teknik direktör üstü bir güç olduğu dönemdeyiz. rüzgar tamamen arkamızda.

    topyekûn güce bakıldığında 2013 yazından sonra yine en güçlü olduğumuz dönemdeyiz. ama her şey bir anda tersine döner futbolda. kara bir eylül akşamında nasıl döndüyse.

    o yüzden içimizde hala varsa fatih terim düşmanlığı yapanlara sesleniyorum.

    aklınızı başınıza alın !

    böyle bir teknik direktör üstü efsane 100 yılda bir gelir, kıymetini bilin. abuk sabuk şeyleri bahane ederek yıpratmaya çalışmayın.

    dışarıdakilerle kapışıyoruz zaten, bir de sizle uğraşmayalım.

    --- alıntı ---

    sonradan pişman olacağınız bir şey peşinde koşmayın, aklınızı başınıza alın. yoksa hepimiz çok üzülürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın