resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20337
    sonuç odaklı yorum yapmak suç değildir. dersin ki kardeşim ben sonuca bakıyorum, sonuçta terim bu yıl şampiyonlar liginde başarısız. haklısın derim takımı bu sonuca götüren etmenleri oturur tartışırız.

    ama burada birkaç kendini bilmez süreci sonuç üzerinden değerlendiriyor. fatih terim'in avrupa futbolunda geride kaldığını, devrinin kapandığını falan iddia ederek gözlerimi kanatan entryler okudum. neymiş ligde aslan avrupada kedi.

    ulan hepimiz yaşadık o süreci. takım forvetsiz girdi sezona forvetsiz alo?. bir de sezona sakat ve formsuz başlayan feghouli eksikliği eklenince şl maçlarında sinan eren 11 oyuncusu olarak çıktı.
    (bkz: sinan gümüş)
    (bkz: eren derdiyok)

    arkadaş iyi bir santrafor sahibi olmamak sadece gol atamamak değildir. ki sadece girilen pozisyonlar gol olsa bile o gruptan çıkacak oyun oynanmıştı. senin forvetinde eren varsa rakip savunmasını 10 metre ileriye kurmaktan çekinmez. nitekim schalke maçları da hem orta sahamızın temposuzluğu hem de bu etmenle hiç elimize gelmeden gitti.

    neyse. fatih terim'in avrupada devri falan geçmemiştir. 18/19 sezonu terim açısından başarısız bir sezondur ancak yukarıda belirttiğim etmenlerden dolayı bence bu terim'in performansını değerlendirmemiz sağlıklı bir sonuç vermez.

    nasıl ki kabak bir tekerlekle bir pilot f1 yarışı kazanamazsa başarısız sayılamazsa, terim de hücumunu rodrigues eren sinan üçlüsüyle kurmak zorunda kaldığı bu kadroyla gruptan çıkamadı diye devri geçmiş sayılamaz.

    geçtiğimiz yıl başarısızdır eyvallah da, bunun nedenleri beynini kullanabilen insanlar için açıktır.
    sizin için açık değilse de üzgünüm ama gerçekler acıtır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın