resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20335
    avrupa takımlarına karşı olan başarısızlığımız kendisine mal edilen imparator. bi aç da kadrona bak çok bilmiş taraftar.* tek tek bak. takımın en önemli oyuncuları dediğin adamlar, ingiltere liginde düşmemeye oynayan takımların bile kadrosunda düşünmediği isimler. bu isimlerden daha iyisini alamıyoruz, ne biz, ne başka bir türk takımı, ne de bizim gibi 3. seviye futbol oynanan ülkelerin takımları. onları da minimum 3 milyon avro yıllık maaştan aşağı ikna edemiyorsun.

    senin yerin cl'de maksimum son 16, çeyrek final falan görürsen mucize. e sen makasın bu kadar açık olduğunu bilecek kadar futbol bilgesisin zaten! halbuki de bruyneler, firminolar, 23-24 yaşlarında yıllık 1 milyon avrodan oynamak için kapımızda sıra bekliyor ama hoca işi bilmediği için jimmy durmaz'ı alıyor, donk'u yoktan var ediyor, 33'lük falcao'ya yıllık 5m avro veriyor ki ona rağmen hala alamıyor.

    şimdi hava sıcak, tatile de gidemedin, canın sıkkın. kime saracaksin? ya cengiz'e, ya albayrak'a. bugünkü stres topun fatih hoca mı? haftaya seri'ye çakarsın iki sinkaflı entry, sonra muslera?

    arkadaş senin bu kadar büyük düşünmeni sağlayan, bizi cl'de çeyrek final kesmez dedirten, sana cl finali hayali kurduran bu adam, türk futbolunun çıtasını yükselten adam bu. o uefa şampiyonluğu, cl çeyrek finalleri falan mucizeydi mucize. bu mucizeleri bu adam gerçekleştirdi.

    ne dedi kendisi? imkansız yoktur, mucizeler zaman alır. zamanı olmayan gitsin real'i, bayern'i tutsun arkadaş. ben mutluyum beklemekten!
App Store'dan indirin Google Play'den alın