• 21963
    şu takıma orta 2'linin arkasını toplayacak bir ön libero şart oğlu şart ...

    ama keşke 1-2 transfer ile çözülecek bir durum olsaydı. sıkıntı daha derin, daha çözülmesi güç maalesef..

    çok övülen bartali ve kondisyon ekibimiz nasıl hazırladılar bu takımı ? yapılan antrenmanların sezon içerisinde getirisi neler olacak göreceğiz. ama bu noktada da yanlış bir kondisyon yüklemesi yapıldığını düşünüyorum. takım tempo yapamıyor, ikili mücadele kazanamıyor. ayakta dahi duramıyor..

    bir kere ne alan daraltıp alan savunması yapabiliyoruz ne de adam savunması. oyuncularımız fiziksel açıdan şuana kadar oynadığımız bütün rakiplerden(akhisar dahil) geride görünüyor.

    bireysel anlamda, savunma tandemimize bir şeyler olmuş. bu adamlar geçen sezonun ikinci yarısını oynayan adamlar değiller kesinlikle..
    önlerinde donk, selçuk gibi temposuz isimler olunca yaşayacaklarımızı bu hazırlık döneminde görmüş olduk. aktif sezonda ve şampiyonlar ligi maçlarını hayal ediyorum. korku filmini yaşıyorum.

    jean michael seri de açıkçası savunmanın önünde katkı vermedi. beklediğim fizik gücünde de değil. hızlı düşünüp pas vermesi oyunu rahatlatması bir yana, girdiği 2'li mücadelelerde genelde top kaybı yapıyor ve rakibinin gerisinde kalıyor. arkasında da iyi bir kesici olmadığı için rakipler direkt olarak kalemizde pozisyona girme şansı buluyor. eminim ki, fatih hocamınızın yeni sezon hazırlık döneminde j.m.seri'yi 6 numara oynatma inadı benim gibi düşününen futbolseverleri delirtmiştir.

    en başta söylediğim gibi; kesici bir ön libero, önlerinde belhanda-seri dışında herhangi bir varyasyonda ne hücum ne de savunma akıcılığından söz etmek olanaksız şu takımda.

    hücumda tamamen soso-younes 2'lisinin keyifli olduğu ve de babel'in gününde olduğu bir zamana denk geldiğimizde hücum hattımız işliyor. yine emre ve yunus gibi pırpır oyuncularımızın ekstra bireysel katkılarına muhtaç görünüyoruz. onun haricinde ekstra bir hücum varyasyonumuz ve planımız da yok, en azından ben göremedim ne yazık ki. bireysel yeteneklerle bu takımı sınırlandırmak tüm sezonu çöpe atmaktır.

    umarım transfer sezonunu sadece falcao'yu alarak kapatma gibi bir planı yoktur yönetimin. şuana kadar hem oyuncu hem de oyuncu sözleşmeleri dahilinde fiyasko bir transfer yapmadılar(cagne bile şampiyonluk maçlarında kritik anlarda görevini yaptı) inşallah onlar da bizim görebildiklerimizi görüyorlardır.

    yoksa bu takım avrupa'yı geçtim ülke sınırları içinde de çok ama çok zorlanacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın