• 21987
    11 ağustos 2019 fiorentina galatasaray maçını izleyip de hala daha "ön libero gereksiz yeaaa, çift merkez orta saha ile oynayalım yeaaa, orta saha oyuncuları hep box to box olsun yeaaa, kazma oynatmayalım yeaaa" diyenlerin ağzına kürekle vurulması lazım.

    bu maç resmen ders veriyor ders. yaş maş değil sıkıntısı bu takımın. stoperlerin önünde güvenebilecekleri bir adam yok. donk'un yürüyecek halinin olmaması ve seri'nin ise o bölge için defansif yeterliliğinin çok düşük olması nedeniyle rakibin her ilk topunu stoperler karşılamaya çalışıyor. böyle rezillik mi olur arkadaş? böyle olunca ne oluyor? ya faul yapıyorlar ya da o stoperin bölgesi bomboş kalıyor. stoperler o kadar önde kalıyorlar ki arkalarına atılan her top pozisyon oluyor.

    işin daha kötüsü golü yedikten sonra başlıyor. takım golü yedi mi ya da art arda çok pozisyon verince bu sefer stoperler iyice korkuyorlar. bölgelerini boşaltmamak için bekin arkasına atılan toplara bile koşmaz oluyorlar*.

    çapa, çıpa, tırpan... ne derseniz deyin. süslü isimler de koyabilirsiniz, benim için sorun yok. ama stoperlerin önüne fizik gücü yüksek, iyi top kesebilen, ilk topları karşılamada yetenekli ve iyi pas arası yapabilen bir adam alınması şart. temiz pası da varsa mis gibi olur işte. şu maçta badelj bizde olsa en azından o kadar pozisyon vermezdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın