resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1053
    sezonun ikinci yarısında kendisini ciddi bir problem beklemektedir. milan baros iyileşip döndükten sonra takım kurgusu ne şekilde olacak ve kim oturacak sorusu benim bile içimi kemirmektedir ki kendisinin kafasından geçenleri gerçekten merak etmekteyim.

    sağlam bir baros tahtaya yazılacak ilk adamdır benim nazarımda. bu durumda takımdan gönderilmeyeceğini düşündüğüm nonda klübeye mahkum. ayrıca alacağı açıklanan ki alınmasıda gereken bir forvet var. mevcut sistemimizde gelecek forvette baros'un arkasında kalacağı için bu isim genç ve gelecek vaad eden biri olmalıdır. yedekliği kabullenmeli sırasını beklemelidir.

    kanatlar tam bir muammadır benim için. burada rijkaard'ın gözünde bence yedekliğe en yakın oyuncu harry kewell 'dır. arda'nın yedek kalacağına ihtimal vermiyorum; keita'nında oyuna getirdiği fark göz önüne alındığında daddy coolumuza klübe yolu gözükmektedir inceden.*

    orta üçlü yukarı tükürsen bıyık aşağıya tükürsen sakal durumundadır. bu mevkinin olmazsa olmazı elano blumer'dir. diğer ikili her ne kadar beğenmesemde barış özbek ve bu sene harika oynayan mustafa sarp olacak diye düşünüyorum. bu bölgede arda turan'da oynayabilir fakat elano'nun şu kısa solosu sonrası o bölge kesin olarak elano'nundur.

    klavye başında düşünürken kilit oluyorum. peki frank rijkaard ne yapacak. bu oyuncuları idare etmek, egolarıyla boğuşmak, yedek bırakmak, forma savaşına sokmak çok zor bir durum. allah yardımcın olsun frank.
App Store'dan indirin Google Play'den alın