• 58
    kostas'ın tüm maliyeti ile gideceğine inanmıyorum. son zamanlarda yapılmış en panik en yanlış hamlelerden biriydi. evet şampiyonluğa attığı golle katkısını verdi ancak bu adam o golün gazıyla bile kendine gelemediyse, hiç bir şey beklememek gerekli.

    neden 1,5 yıllık anlaşma, neden 2,6m euro maaş yada fazlası hiç anlayamadım. hiç bir mantıklı açıklaması olduğunu düşünmüyorum. şimdi tam bilmemekle birlikte kiralama ücreti vermediğimizi düşünelim, yarı devre 1,3m euro, bu sezon için de 2,6m euro alacağını düşünerek toplamda 3,9m euro altına giriyoruz. buraya kadar problem yok. yönetici olarak transferde son günler gelmiş büyük baskı altındasın, kişisel olarak kolay olmadığının farkındayım. ama yine de bu 3,9m euro'yu 6 aylık verseydik bu adama bence daha iyiydi. yabancı kontenjanını vb. ne gerek var böyle bir hamleyle doldurmaya. satmak istesen öyle bir hakkında yok, en azından alacağına karşılık al kardeşim bonservisini git dersin. nereden bakarsam saçmalık olduğunu düşünüyorum. evet sevenleri de var, geçmişte yaptıkları da ama herhangi bir forvet düşünün ki sami yen'de o golü atıp taraftar ile bütünleşiyor. evet maç sonunda üçlüyü çektiremezken hepimiz benzer hayal kırıklıları yaşadık ama yine de o golü bu işten profesyonel olarak geçinen kim atsa devamında 1-2 haftada olsa ümit verirdi, farklı bir şey katardı. yok bu adamdan hiç bir şey olmaz.

    herhalde masa üzerinde marsilya'dan yediğimiz kazığı başka kimseden yemedik, adamlara masada sürekli kaybediyoruz. sen ne alakasın marsilya??
App Store'dan indirin Google Play'den alın