resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6066
    kendisine kızdığım nokta, ilk 8 hafta her takımı ezip geçip, sonra fenerbahçe maçıyla başlayan periyodda takımın her tarafıyla oynaması oldu. sayın hocam tamam empati kurmaya çalışıyorum. seni anlıyorum, ilk 8 hafta baktın, bu lig bizim mevcut takıma çerez. ben her türlü şampiyon olurum dedin, takımın ayarlarıla oynadın, oynadın; sonunda takımı duman ettin.

    sen kimsin ki fb derbisine 3lü savunma çıkıyorsun? sonra trabzonspor maçında ve başakşehir maçında yaptığın abuk sabuk oyuncu tercihleri hataları. trabzon maçında gomis'i 55te oyundan almıştın. böyle saçma sapan 1000 tane oyuncu tercih hatalarını, oyuncuları alakası olmayan mevkilerde oynatmalarını bulurum araştırsam ama mesele o değil. mesele şu ki hoca büyük takım hocası olmak için belki çok çömezdin, belki de asla üst düzey bir teknik direktör olamayacaksın, bunu şimdiden bilemeyiz. ama benden sana tavsiye, kazanan takımını bozma. bu takım daha farklı bir şey oynar mı, uçar mı kaçar mı, deme. en azından elindeki futbolcularla bir sistemi oturtmadan ve o oyuncular her sistemi oynar mı, oynamaz mı, bilmeden böyle ütopik işlere kalkışma.

    belki o sene takımla fazla oynamasan, gereksiz işler yapmasan sezonu şampiyon tamamlayan sen olacaktın ama olmadı. emeklerin için teşekkürler, şampiyon takımın iskeletini kurdun. inşallah ileride büyük bir teknik direktör olursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın