resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6062
    hayır bu adamdan nefret dolu bahsedebilmek için nasıl bir çocukluk yaşamış olmak gerekiyor bilmiyorum ki. eskinin stoperi ,eski teknik direktörümüz. çıktığı bir basın toplantısını hatırlıyorum. kendisine nefret kusanlardan oluşan bir basın ordusuna karşı dik durmuş ve tüm soruları yanıtlamaya çalışmıştı. şenol güneş, abdullah avcı haksız oldukları zaman basın mensuplarını azarladılar herkesin gözü önünde. sırf bu yüzden bile saygı duymak gerekir. iyi ya da kötü bir futbol aklı vardı bu adamda.
    teknik direktör olarak gelmesini çok istemiştim. şimdi dürüst olalım yalnız da değildim. taraftar istedi adam geldi. transferleri de onun yaptığını düşünmüyorum. her bölge için 3-4 futbolcudan birini seçmiştir en fazla. dursun özbek kendi geleceği için yapıyordu o transferleri.
    kendisini iyi hatırlayacağım hep. karakterli bir insandır. galatasarayla ilgili en mutlu anısı sneijder'in bizde oynaması olan bazı taraftarlar tarafından acımasızca eleştirildi. bir daha dürüst olayım, fatih terim'in geri gelme şansı olduğu zaman ben de vazgeçmiştim tudor efendiden. fatih terim'i istiyoruz diye kimse şaşıramaz heralde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın