• 658
    kendisine laflar hazırladığım yayıncı kuruluş.

    ülke ekonomisi çökmüş, milletin cebinde para yok, sen kurulum ücretiydi cartı curtuydu aylık 120 130 liraya hizmet veriyorsun sonra da çıkmış diyorsun ki senelik 1 milyar lira kaybediyoruz kaçak yayınlardan dolayı. yahu millet sana mı para versin, tivibuya mı versin, d smarta mı versin ona mı versin buna mı versin?

    internet olmuş 70 80 lira, elektriği, suyu, doğalgazı ve daha onu bunu ekleyip üstüne bir de 120 130 lira parayı kendine istersen millet tabii kaçak izler.

    teknoloji çağında her şey elinin altındaykenzaten parasız olan halk bir de sana mı para bayılacak o kadar. telefondan izleyeyim diyorsun, digiplay decoder ile neredeyse aynı fiyatta aylık.

    tabii hırsızlık kötü bir şey, hizmetin pahalı olması ya da senin fakir olman hırsızlığın kılıfı olamaz. bu kaçak yayın da bir nevi hırsızlık. ben burada kaçak yayını savunmuyorum, yalnızca mevcut durumu tespit ediyorum.

    diyorsun ki stadyumda taraftar canlı yayın yapıyor bu önlensin, stadyumda video kaydedip youtube'da paylaşılıyor bu yasaklansın, ceza verilsin şu bu. evet bu tff ile yayıncı kuruluş arasındaki sözleşmede var ancak insaf be kardeşim.

    amına koyduğumun stadyumuna zaten bir bok almıyorlar, maça zor para buluyorken içeride mecbur kalıp yemeğe suya fahiş fiyatlar ödüyorsun. oldu olacak telefon sokmayı da yasaklayın, taraftar gelip maçı izlesin çıksın gitsin. taraftarlığın ruhunu öldürdü mevcut zihniyet, kalıntılarını da siz temizleyin.

    diyorsunuz ki takım aleyhine hata olunca taraftara bizi boykot etmeleri yönünde istek sunacakları tehditleri geliyor yönetimlerden. e yönetici ne yapsın taraftar ne yapsın?

    yönetici çıkıp konuşsa 90 gün hak mahrumiyeti, 20 30 bin lira para cezası vs.

    taraftar gidip hakem dövecek değil, tff'yi bascak değil. ligi izlemek için parayı sana veriyor yani sen ligin en önemli aktörlerindensin. haksızlığa karşı çıkacaksın paranı düşünüyorsan. yoksa taraftarın tek muhattabı olduğun için dolaysızca zarara uğrarsın

    son günlerde fazlaca ismi zikredilen stsl yayıncı kuruluşu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın