• 2245
    mahkeme süreci de sonuçlandığına göre tüm enerjisini masadaki sorunlara vermesi gereken yönetim.

    şimdi bu ara yine çok popüler ama ben transfer konusundaki başarısızlıklarına değinmeyeceğim. onu zaten kendilerini göklere çıkaran grup yapacaktır, bize sıra gelmez.

    mecidiyeköy otel/teknopark projesi. ne durumda kimse tam bilmiyor. dursun zamanında bitmişti sanırım kaba inşaat. kaç senedir istanbul’un en değerli, en işlek noktasında ölü vaziyette bekliyor. yıllardır izin bekliyoruz güya bi yerlerden. her divanda başka bir mazeret. en kötü teklife kiraya verseydik en azından amatör şubelerden bir kısmının masrafını çıkarıyor olurduk. bence bu ekonomik şartlarda boş boş durmasından iyidir. sözde dursun 5m dolar verip kiralayacaktı kimse talip olmazsa. tabii ki yapmadı. peki mevcut yönetim işi bitirebildi mi 19 aydır?

    kemerburgaz tesisleri. en son 3 ay önce başkan bizzat bir kaç güne çözülecek bakanda imzada dedi. çözülemedi sanırım. güya bürokrat bir başkanımız ve başkan yardımcımız var. sağolsunlar floryaya kira ödeyecek raddeye geldik. kimse buna dursunun suçu demesin. dursun bu hayatta gördüğüm en berbat başkan ama icraatte kim var 19 aydır?

    spor salonu. dursundan kalan bir diğer ihale. buna da başkan bir çözümümüz var demişti. burada da teknopark yatırımı sözü vermişti. 19 aydır ne gibi ilerlemeler sağlandı bilen varsa aydınlatsın beni çok memnun olurum. geçen bir yerde boğaziçi üniversitesinden yetkililerle görüşüldü haberi görmüştüm ama detay yoktu. en son yusuf günay divanda pek de umutlu konuşmadı. iptal olmaz umarım. şayet iptal olursa devlet karşımıza yüklü bir fatura çıkarırsa hiç şaşırmam. dalga geçer gibi iş yapıyoruz. çatı işinden sıyrılalım diye bu taahhüdün altına girdik. şimdi devleti oyalamak için bahane bulmuşuz gibi bir noktaya geldik.

    riva olayını oturup baştan bir konuşacaktı başkan tokiyle. o işte de pek ilerleme sağlanamadı sanırım. hatta bahsini bile açtı mı emin değilim. keşke en azından kemerburgazı rivayı 3 kuruşa türlü oyunlarla kapatan firmalara yaptırabilse. keşke o hüneri gösterebilse. tabi önce oradaki mevcut sorunları halletmesi gerek.

    ada konusu muamma. kulüp üyeleri oy birliğiyle, çay kahve içmek, pilav yemek için diretip kapattılar. davalık olundu sonra hevesleri kırılırdı. kıracıyla anlaşıp geliri artırmak varken geldiğimiz durum ve adayı o şekilde görmek üzücü. açıkçası kulüp kodamanlarının 3 kuruş verip keyif yapamamaları çok umurumda değil. ama yine de o yıkıntı hoş değil. çözüm? bekliyoruz..

    temsiliyet konusunda çok ciddi sıkıntılar var. abdürrahim albayrak müthiş bir taraftar. bence floryada da çok faydalı. ama lütfen transfer işlerinden ve basın sözcülüğünden uzak dursun. istemeden de olsa zarar veriyor.diagneyi satmamız lazım diye açıklama mı olur başkan? nasıl iş adamısın sen?

    bir de ağızlarda hep aynı laf, çok çalışıyoruz! hiç durmadan gece gündüz çalışıyoruz. çok fedakarlık yapıyoruz.. 3 kuruşa çalışıp çoluğunun çocuğunun rızkından artırıp gönül verdiği takıma her türlü maddi manevi desteği veren insanlar ne yapıyor peki? biraz utanır insan. çalışmayacaksan , eleştiriye gelemeyeceksen aday olmayacaksın. o koltuklarda oturmanın sağladığı maddi manevi faydalara girmiyorum, zira bir hayli uzun bir paragraf gerektirir.

    başkan eskisi kadar çok konuşmuyor ki bence bu iyi. umarım bu şekilde devam eder. gerçi geçen emre mor konusunda bir kaç kelam etti ve şimdi durum ortada. onun açıklamaları direkt sebep olmamıştır belki transferin durmasına ama böyle zor durumda kalırsın yerli yersiz konuşursan. başkan çok konuşmamalı az ve öz konuşmalı. ortada çok gözükmemeli bir ağırlığı olmalı.bence...

    beni şahsen rahatsız eden bir diğer konu sürekli o fotoğraf karesine girme çabası. sürekli hocayla bir yakınlık kurduk, bizi bozamazlar, çok uyumluyuz vs. her ay yeni sözleşme yapıyoruz hocayla. yeter. yukarda saydığım aylardır çözüm bekleyen ciddi problemlerimiz var. şampiyon olduk kutladık eğlendik bitti. keşke yusuf bey mesela bu şov işlerini bırakıp biraz da bizi bu sorunlarımız hakkında bilgilendirse sosyal medya hesabından?! hocayla çekindiğiniz o fotoğraf karesini siper etmeseniz her dara düştüğünüzde?

    benim nazarımda en büyük başarıları ffp anlaşması ki onda da aslan payı mete ikiz ve burak elmasındır. bir diğer takdir ettiğim duruşları da sene içinde yayıncı kuruluş ve trtye karşı gösterdikleri tavır olmuştur. tabi en başta bizi dursun belasından kurtarmaları.

    mali konular bir nebze daha iyi geçmişse göre. esas sebebi ise sportif başarı ve futbolcu satışları. kendi yarattıkları, oluşturdukları bir proje sonucu gerçekleşmemiş gelirler. para yemedik transferlerden diyorlar bazı sosyal medya hesapları üzerinden. bravo size. eskiden akçeli işler dönüyormuş bu yönetim asla yapmamış. doğrudur inanırım da yani ben de hırsızlık yapmam ama övünmem bununla. zaten olmaması gereken bir şey bu. sportif başarıyla gelen gelirler de kimse kusura bakmasın, hocaya yazar yönetime değil.

    kıssadan hisse az laf, az şov ama çok iş artık. bir de lütfen koskoca yönetim kurulunda 3 kişi çalışıyormuş izlenimi vermeyi bırakın. şayet öyleyse seçime gidip yenileyin kadronuzu. zira siz de farkındasınız umarım, yapılacak iş çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın