• 2244
    taraftarlarımızın hemen hemen hepsi falcao transferini iple çekiyor. bunu gerek twitter aleminde çeşit çeşit hashtag açarak; gerekse de mustafa cengiz'in söyleyişinde tezahürat yaparak açıkça belirtiyorlar. sadece bizim gündemimizde değil, tüm türkiye'nin gözü kulağı falcao transferinde olmuş ama velev ki gelmedi diyelim, ne olacak? birlik olup yine mustafa cengiz yönetimini yerden yere mi vuracağız, yoksa bir sonraki forvet hamlesine mi odaklanacağız? ben söyleyeyim, yerden yere vuracağız.

    hadi biraz daha arttırayım, falcao gelmedi ve diagne'de gitmedi... üfff kıyamet kopar kıyamet. bazıları tarafından beceriksiz olurlar, bir başka grup tarafından vasıfsız ilan edilirler, öbür grup ise kulübü savunamazlar der vs. uzayıp gider. peki değer mi?

    kulüp içindeki liseciler bile, gelen başarılardan rahatsız olmuş olmalılar ki bu yönetimi ibra etmediler. medya baskısından tut, tff ve kulüpler birliği gibi kurumların iki yüzlülüğüne kadar her şeyle savaşıyorlar. tüm bunların yanında bizde sırf transfer yapılmadı diye sırt mı dönelim? bir tokatta biz mi vuralım?

    olmaaazz arkadaşlar, olmazz.

    imparatorumuz var, imparatorumuz ile çok iyi anlaşan, kulübün iyiliği için her daim savaşmaya çalışan bir yönetimimiz var... bir transfer uğruna yok mu edelim bunu? ortada fol yok yumurta yok ama, her daim yönetimimizin arkasında olduğunu gösterelim ki, olası bir olumsuzlukta ayrışmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın