• 21819
    19-20 yaz transfer sezonu bitse de kurtulsak. şu tarih itibarıyla takıma eklenmesi gereken bir top kapıcı box to box orta saha. bu isim genç bir isim olabilir. kaçan balığın büyük olacağını düşünerek mehmet özcan da alınır. orta saha transfer,seri,belhanda olur. selçuk,donk,mehmet özcan ve jimmy durmaz da yedek rotasyonu olur. onyekuru oynayabileceğimiz taktik çeşitliliğini artıracak bir futbolcu olduğu için son güne kadar everton'ın kararı beklenir. olursa olur olmazsa elzem de değil. ilerde babel,feghouli,mitroglou başlarız. diagne tatilinden döner 1 ay sonra adapte olur. olmaz gibi görünüyor ama olur. futbolcu futbolculuğundan kaybetmez taraftarla arası iyi değil diye. ayrıca diagne transferini bekleyebiliriz. zaten son günlerde forvetsiz kalacak hazırlıksız kulüpler olacaktır.

    orta saha transferi artı mehmet özcan ile birlikte eksi 7 milyonda kapatsak, devre arasında şampiyonlar ligi oynamış takım her türlü satar diagne'yi. hem de fiyatlar daha da artar. belli mi olur taraftar istemez belki satılmasını. bartali'nin dediği doğruysa diagne yüzde 60 hazırdı geçen sezon. bence kötü oyuncu da değil. taraftar da çenesine biraz hakim olursa belki ocak transfer döneminde daha pahalıya satarız. o zaman falcao mu alıyorsun rooney mi alıyorsun artık kimi alıyorsan alırsın. diagne satılsa bile ocakta elinde mitroglou, babel ve bonus kafa genco kalacak. şampiyonlar liginde gruptan çıkmış olsak bile en fazla 2 maç daha oynayabileceğimizi düşünüyorum. transfer de biraz şans işi belki ocakta bir piyango çıkar karşımıza.

    çok fazla kızacaklar olacaktır bu söylediklerime. ben baya cimri bir taraftarım çünkü. benim 2-3 sene kadar cl hayalim yok. sadece katılma hayalim var. en az 2-3 sene daha üstüste lig şampiyonluğu hayalim var. futbolcu satma, futbolcu parlatma hayalim var. futbolcu parlatma yanlış anlaşılıyor. illa 16 yaşında bebeyi al oynat iki sene sonra sat demiyorum. garry mendes iyi bir örnektir mesela. nispeten hazır olmayan bir futbolcuyu al parlat, yararlan, sat diyorum. bir de göz göre göre futbolcuyum ben diye bağıran dorukhan elinden kaçtıysa senin suçundur. (ben izlemedim kendisini tanımıyordum, sonradan bu işi bilen insanların tanıdıklarını ve iyi bir futbolcu olduklarından emin olduklarını öğrendim)

    fm oynarken transfer işini ne kadar seviyorsam gerçek hayatta o kadar nefret ediyorum. falcao gelip, diagne giderse her şey mükemmel olmayacak bence. diagne eğer 10+ milyon edebilen bir futbolcuysa satabileceğimiz en yüksek fiyata satmaya uğraşmalıyız. ne anladık ki transferinden? ben daha doğru düzgün izlemedim bile diagne'i. tabi 13-14 artı bir fiyat varsa ortada hemen satsınlar ayrı bir mesele.
App Store'dan indirin Google Play'den alın