resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 20137
    twitter'da beşiktaş taraftarı bazı hesaplar tarafından üzerine "organize ama amatör bir kötülük" kurgulanan büyük efsanemiz.

    madem bu işi twitter'da yapıyorlar, geçen sene duyumcuları instagram tv'de patlattığı gibi hocanın bir video yayınlayıp (hem insta tv hem twitter) "benim üzerimden montajlı bir video ile organize ama amatör bir kötülük yapmaya çalışanlar ile mahkemede görüşürüz orada anlatırlar benimle ilgili dertlerini, hepsine geçmiş olsun demiştim ama geçmiyor demek ki madem öyle geçmesin" diye lafı yapıştırıp davayı açması gerekir.

    ki yaptıkları kötülüğün izahı yok. adamların o dönemki yöneticisi "fetullahçı üyelerimiz de var taraftarlarımız da var" açıklaması yapar, o terörist grubun en büyük organizasyonu olan türkçe olimpiyatlarının baş sponsorlarından koç holding'in veliahtına başkan olarak dilenirler, fetö ile bağlantısı net olarak bilinen sonrasında yel değirmeni gibi dönen emre'yi 3. kez 39 yaşında getirir kaptan yaparlar, kadrolarında fetö'nün en aktif olduğu dönemdeki bir çok oyuncusu fetö'den sorgulanır ve itirafçı olur, kanallarının genel yayın yönetmeni bylock'dan içeri alınır ve buraya kadar bahsettiğim tek camia olan suyun karşı yakasındakilerin bu örgüt çöktüğünden beridir herhangi bir başarısı da yok (hani bizim kupalar - şampiyonluklar fetö'nün organizasyonuymuş ya güya bunlara göre). diğerinin efsane yöneticisi fetö denilen şerefsizin dizinin dibinden ayrılmaz ama lafa geldi mi "golotosoroy fotoco" demekten geri kalmazlar.

    ne demişti hoca? "top, tank, tüfek, twit her şey serbest. görelim bakalım ne olacak."
App Store'dan indirin Google Play'den alın