resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1024
    sattığın kadar al belası başındayken alınmasını kesinlikle ve kesinlikle doğru bulmadığım forvet. galatasaray’ın satamayacağı hiçbir oyuncuyu alma lüksü olduğunu düşünmüyorum. satılabilir oyuncu sayın ne kadar yüksekse elin o kadar güçleniyor çünkü.

    geçen devre arası diagne’yi bu transfer sezonu satışı yapılıp o bütçe bu döneme devredilir diye aldın. bence doğruydu ama bütün dünya alem onu satman gerektiğini bildiği için normalde edeceği fiyata satamıyorsun. ona mecbur olmasaydın tok satıcı olurdun.

    diyelim ki diagne’yi de sattın falcao’yu aldın bir ortasaha ve bir forvet daha aldın. önümüzdeki sene kimi satacağız biz? seri’den memnun kaldın almak istedin. satabilirsen bir luyindama bir de marcao var satılabilecek. ee şimdi bir de stoper almak zorunda kaldın. sol beke de nagatomo’nun yerine biri alman lazım.

    belimizi biraz doğrultur gibi olduk diye beşitaş’ın pepe transferi gibi bir hata yapmamamız lazım. pepe beşiktaş’a çok büyük katkı sağladı. falcao da bize sağlar. ama bu maaşın altına girmeli miyiz? bence girmemeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın