resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1011
    6-7 milyonluk yıllık ücretini tamamen biz ödeyeceksek transferine karşı olduğum futbolcudur. ki bunu ödeyebilecek bir kulüp ülkemizde yoktur. ancak sponsor ile ortak ödeme yapılır da bizim payımıza maksimum 4 milyon düşerse çok ideal bir transfer olacaktır.

    günümüzde neredeyse adı bilinen herkese "star" denilen günümüzde falcao bir "mega star"'dır. bunu unutmayalım. ismi gelecek dönemlerdeki futbolcu transferlerinde de işimizi kolaylaştıracaktır. en basitinden vereceği fayda için ise olası bir 23. şampiyonluğumuzda bile, şimdiye kadar ki kutlamalarda sponsorlar 1 milyon veriyorsa falcao olacak diye 2 milyon vermeye razı olacaklardır. falcao'nun varlığı stadyum isim hakkında bile etkisi olacaktır.

    hepsini geçtim yılda 4 milyon verip de hiçbir şekilde başka türlü ülkemizin ve kulübümüzün reklamını yapamayız.

    onu da geçtim seri transferinde drogba'nın etkisinden bahsediliyor. falcao'nun da takımımızdan ayrıldığında ileride bir kolombiya'lı imkansız görünen oyuncunun takımımıza gelmesine katkısı olabilir.

    falcao'ya 4 versek hiçbir şekilde sorun olmaz. ki takımımızda hali hazırda 4 üstü alan başka futbolcularımız da var. falcao da pek ala alabilir.

    yahu bunları da geçtim takımımızda tanımasak ve karanlıkta görsek korkacağımız tipde adamlar varken falcao gibi hollywood oyuncusu tipinde güzel bir insanın takımımıza katılmasıyla futbolla ilgilenmeyen ama yakışıklı diye maçları izleyecek kadınlar da olacaktır yerli/yabancı.

    bu beinsports'a da yarayacaktır.

    ama dediğim gibi 6-7 milyon isteğinin tamamını biz ödeyeceksek gelmesin. maksimum 4 milyonunu biz ödersek kimse de şikayet etmez bence.

    ekleme: ayrıca, falcao'nun son takımı biz olmayacağız görüşündeyim. 10 milyon civarı bir mls takımına satar bir de bonservis kazanırız bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın