• 1784
    viktoria plzen - olympiakos eşleşmesinin kazananını geçseler bile porto, brugge/kiev galibi ya da basel/psv - lask eşleşmelerinin galiplerinden biriyle son bir play-off roundu oynayacaklar.

    yani şöyle bir tahmin yazarsak, başakşehir'in de bu turu geçtiğini hesap edersek, porto-brugge-psv üçlüsünden biriyle oynayıp büyük ihtimal rezil olup evlerine dönecekler.

    ülke puanı için ilk turu geçmelerini istiyorum. zaten sonra elenecekler. burada önemli olan ise lask'ın basel/psv galibine yenilmesi. avusturya ülke puanında 11. sırada hemen bir sıra arkamızda. eğer 12. sıraya biz düşersek şampiyonlar ligine direkt takım gönderme olayı suya düşüyor. o yüzden başakşehir ilk turu geçsin, lask ilk turu geçemesin. böylece avusturya altımızda durmaya devam etsin. diğer iki ülke de çek cumhuriyeti ve isviçre 13 ve 14. sıradalar.

    zaten league path klasmanından gelen bu takımlar aralarında son 4'e kaldığında başakşehiri madara etmeyecek takım kalmamış oluyor.

    sözün özü, bu turda başakşehir kazansın, basel psv'ye elensin, lask da psv'ye elensin, daha sonra başakşehir porto, psv, brugge üçlüsünden birine elensin. vallahi çok temiz iş olur.

    plzen'in olympiakos'u eleyip üstüne bir de başakşehiri elediği senaryo ise ülke puanı açısından en kötü senaryo. bir de üstüne basel psv'yi elerse daha da kötü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın