resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 12052
    net geçmişinde şu tarz bir haberine denk geldiğim yaşayan efsane. elim ayağım zangır zangır titriyor.

    --- alıntı ---

    felipe melo'nun vatandaşı telles ile birlikte inter’e gönderilmesini rodriquez ve carole sağladı. ikilinin beklenenin üzerindeki performansları ve hocanın “gidebilirler” raporu sonrası italyanlar istediğini aldı.

    inter’in iki oyuncu için yaptığı cazip teklif galatasaray’ın “evet” demesinin arkasındaki sır perdesi de aralandı. 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödenerek alınan lionel carole ve jose rodriquez’in performansları üzerine hamza hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda yönetim bu zor kararı aldı.

    telles için fransız devi paris saint germain’den 8 milyon euro’luk teklif alan g.saray, bir ay önce bu rakama “hayır” dedi. ancak carole’un brezilyalı sol beki sollayan performansı üzerine pişman oldu. inter’in teklifi üzerine de sezonu kulübede geçirecek ve değer kaybedecek telles için hemen olumlu cevap verildi.
    real madrid’den alınan genç yıldız rodriquez’in her geçen gün takıma ısınması ve gelecek adına umut vermesinin yanısıra inter’in de kesenin ağzını açması, melo için de fikirleri değiştirdi.

    --- alıntı ---

    denge dengeoğlu'nun üst futbol aklı ve ileri görüşlülüğü neticesinde müthiş işlere imza atmışız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın