• 21798
    şu ana kadarki süreçte al-sat dengesinde 2.3 milyon euro ekside olan takımdır.
    fernando 4.5 milyon euro karşılığında sevilla'ya giderken, ozornwafor için 300 bin euro ve seri için de 1.5 milyon euro kiralama ücreti ödedik. ayrıca luyindama için de -3.8 diye biliyorum gerçi ama- 5 milyon euro opsiyon kullanılacak.

    diagne denildiği gibi 15 milyon euro'ya satılırsa bu durumda 12.7 milyon euro artıya geçiyoruz. kritik soru bu paraya ki başka satış olmadığını da düşünürsek üst düzey bir ön libero ve forvet alınabilir mi? esasında marcao tarzı gidilirse rahatlıkla alınır ama sanırım bir tık daha üstü aranıyor.

    hal böyle olunca da ya orta sahayı kiralık bulup bütçenin büyük bölümünü forvetten yana kullanacağız ya da forvete bonservisi elinde birini bulup bu sefer sermayeyi orta sahaya yatıracağız. josef ve falcao ihtimalleri bu yüzden düşünülüyor zannımca.

    ben olsam özellikle mariano ve yunus için gelebilecek teklifleri değerlendirip bütçeyi biraz daha genişletmek suretiyle her iki bölgeye de 2 tane zımba gibi adam bulmaya çalışırdım. misal duncan 7 milyon euro, samatta 8 milyon euro. allah selamet versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın