resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 1421
    hala oynanmakta olan ve nijerya'nın yarı finale çıktığı 2019 afrika kupası'nda hiç süre almamış oyuncu. bu da bildiğim kadarıyla hala ingiltere için çalışma iznini alamayacağı anlamına geliyor. yani everton ya satacak, ya da kiralayacak. onlar opsiyon koydurmadan bize kiralama taraftarı olabilirler. çünkü oyuncuları bedavadan şampiyonlar liginde oynayacak. ya da yüksek bir maliyetle satmayı düşünecekler.

    bizim açımızdan baktığımız zaman da, yabancı sınırını göz ardı etmememiz gerekiyor. şuan orta sahaya iki tane yabancı oyuncu alacağımız var sayılır ise kadroda yabancı sayısı 14 oluyor. *. diagne ve mitroğlu ikisi birden giderse, bir forvet ve onyekuru ile yabancı sınırını doldurmak bana çok mantıklı gelmiyor. özellikle sadece mitroğlu kalırsa, forvette mitroğlu, onyekuru ikilisi bana güven vermez. 2018-2019 sezonunda gösterdiğimiz forvet performansına yakın bir performans gösteririz.

    bence sol tarafı, belhanda, jimmy ve emre ile yedekleyip, biri genç iki tane forvet almak hem ilerisi için hem de bu sezon için daha iyi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın