• 3848
    adam akıllı bir küçülme ve yapılanma yerine ya herro ya merro deyip transferde keseyi açmış takım..
    kısa vadeye oynuyorlar ve riskli..
    1-) ‘sattığın kadar al’’ elif elmas şişirilmiş transferi ile karşılanır. ama artık 8-10 milyonluk adam alamazlar. iyi adamların bonservissiz olanına veya kiralık olanına yüklenecekler kruse gibi..
    2-)1-2 yıl uefadan men yiyecekleri için cl gelirlerini unut. her yıl şampiyon olup fenerol yapmaları gerekiyor.
    3-)maaşlar yıllık 80 milyon euro civarıydı. taş çatlasa 55 milyona indirirler. şampiyonluk ve yayın geliri kurtarmaz. min. 10 m euro / yıl yıllık basket şubesi zararıda var daha.
    4-)ziraat bankası ile anlaşma imzalanıp borçlar yapılandırılacak. 2 yıl anapara ödemesi olmadan 5 yıla yayılan kredidiydi trabzon için bu yapılandırma.mali kontrol ziraatin eline geçiyor. fener için ilk 2 yıl min 10-15 milyon faiz ödeme var , 3. yıldan sonra faizle birlikte 700 milyon euronun ana para ödemeleri başlıyor..tabii ziraatla anlaşma imzalanırsa, hem yapı krediye, hem de ali koça aldıkları borç geri ödenecek. ne de olsa koç soyadı var, ali koç, mali açığa sebep olduktan sonra kapamak için verdiği borcun bir kısmını geri almış olacak fenerden..
    5-)kurmakta oldukları kadro ofansif bir kadro. defans kötü. ileride oynamaya çalışırlarsa, farklı yenerler fakat yenildikleri zaman ise çok fark yerler. ali koç ve ersun farklı yenilgiyi kaldırabilir mi? sırf bunun korkusu yüzünden aziz , defansif garantici aykuttan vazgeçemiyordu.fenerden ileride basan ve korkmayan her takım puan alır.

    7-) ilerki yıllarda yabamcı kısıtlamasına güveniyorlar fakat trabzon ve gs daha avantajlı bu konuda da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın