• 3841
    kaleci transferlerini saymazsak o kadar da eleştirilecek ya da gelişi güzel kadro kurduklarını düşünmüyorum. tabi ki her şey kağıt üzerinde olduğu gibi olmuyor, sistem ve sahada yaptıkların takımın başarılı olmasını sağlıyor ama kadro mühendisliği kağıt üzerinde kötü değil.

    öncelikle max. kruse. http://gss.gs/2695848 burada da bahsettiğim gibi tam bir 9,5. fenerbahçe, max'ın defansif özelliklerinden ve fiziği kullanmamasından doğacak boşluğu vedat ile kapattı. vedat 2018-2019 sezonunda maç başı en fazla hava topu alan oyuncuydu. kenardan ve geriden atılan topları çok güzel bir şekilde max'ın önüne indirebilir ve max, bildiği en iyi işi yapar. temiz gol vuruşu. bu plan kağıt üzerinden hem max'ın hem de vedat'ın değerini artırır.

    yine diğer hedefleri kolarov. kolarov'un da en iyi özelliği raket gibi bir sol ayağı olması. ondan istenen tempodan ziyade, orta sahayı geçer geçmez içeri orta açması olabilir ki, bunu da çok iyi bir şekilde yapar. yine bu hareket de vedat ve kruse'nin değerini artırır.

    tabi ki, bunlar çok iyi kadro kuruyorlar, bizi yenip şampiyon olacaklar demiyorum. ama rakibimizi hiç bir zaman da küçümsemememiz gerekiyor. bunu pepe geldiğinden beşiktaş yaptı, tekrar menemen zamanına döndüler.

    biz de eksiklerimizi iyi değerlendirip, rakiplerimizin çok güçlü olacağını varsayıp hareket edersek başarılı oluruz. onları küçümsersek değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın