• 190
    (bkz: #269973) entryde yazanların tamamına katılıyorum. bir de şöyle bir yüzü var necip türk spor basınının.

    www.milliyet.com.tr aşağıdaki haberi videolu olarak girmiştir ve alttaki alıntıyı yazmıştır. bu haberi okuyan ve hiç sisli havada futbol oynamamış birileri buna inanmıştır büyük ihtimalle.
    ancak, kazın ayağı öyle değil. sisli havalarda yukarıdan bakıldığında ve uzak mesafeler için görüş kapanabilir sadece. oysa, sahadaki oyuncular her şeyi net görür. belki çok uzakları göremeyebilirler, görüş mesafesi an az 100 metredir videodaki görüntülere göre.
    neymiş kaleciler her topu içeri almış. yok ya. adamlar nereden vurmuş, çok uzaklardan mı? hayır. e, o zaman niye böyle yanıltıcı haberler yazıyor bunlar. türkiye'de olsa diyeceğim ki, hakemi, federasyonu suçlamak için. sansasyon olmazsa olmaz diye düşünüyorlar. bunun her takıma bir sürü futbolcu transfer etmekten ne farkı var yahu.

    --- alıntı ---

    siste gol yağmuru

    yoğun sis içinde oynanan ve kalecilerin çok zor anlar yaşadığı maçta kaleyi bulan tüm şutlar neredeyse golle sonuçlandı.

    portekiz liginde oynanan nacional-academica maçında sahayı sis basınca maç maçlıktan çıktı. hakem de maçı tatil etmeyince kaleciler gelen şutları içeriye aldı. 4-3 biten maç tartışmalara yol açtı. işte o maçın görüntüleri...

    --- alıntı ---

    http://video.milliyet.com.tr/...u_1_34617.htm?auto=1
App Store'dan indirin Google Play'den alın