aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5650
    hep savunur pozisyonda buluyorum kendimi ama gereksiz yüklenilen taraftar grubu.
    vedat kendi twitter hesabında yönetim ile fikir ayrılığım sebebiyle rize'de bir sezon daha kalacağım diye açıklama yaptı.
    https://twitter.com/.../1146874561100734464
    rize yönetiminin oyuncuya fenerbahçe'ye gitmesi yönünde baskı yaptığı söylenilirken adam çıkıp bu açıklamayı yaparsa bundan şu mana çıkar: ben galatasaray'a gelmek istiyorum ama yönetim beni fenerbahçe'ye satmak istiyor. fenerbahçe'de oynamak yerine bir sezon yedek bekler, bonservissiz bir şekilde galatasaray'a gelirim. bunun türkçesi budur. sonra fenerbahçe para ile oyuncunun aklını çelebildiyse, oyuncu lafından döndüyse ultraslan'ın bunda ne gibi bir kabahati var?

    vedat transferinde illa bir hata illa bir suçlu aranıyorsa bu direkt yönetimdir. iç piyasadan almak istediğimiz her oyuncu da fenerbahçe ile karşı karşıya geliyoruz ya da getiriliyoruz. sonra şark kurnazı, ahlaksız anadolu kulüp yöneticilerinin ayak oyunlarıyla uğraşıyoruz. gerekiyorsa iç piyasadan transfer yapmayalım ama artık şu adamlarla muhatap olmayalım. yerli lazımsa altyapıdan, yabancı lazımsa yurtdışından alalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın