• 2097
    ryan babel transferi ile gereksiz, haksız ve boş yere eleştirildiğini düşündüğüm yönetim.

    33 yaşında futbolcu alınmaz diye bir şey yok, vereceği katkı önemlidir. c. ronaldo da juventus’a 33 yaşında transfer oldu hem de 117 milyon euro’ya, dahası real madrid 93 milyon euro’ya almıştı gençken yani kar ederek sattı.

    şimdi hemen “ronaldo’yla babel’i kıyaslayan yazarları göstermiş rererö” demeyin. heralde futbolcuları kıyaslamıyorum. transfer politikasını kıyaslıyorum. bu adam bizim ligimizde 33-34 yaşında da olsa doğrudan 10-15 arası gole katkı sağlar mı? sağlar. bu da şampiyonluğa büyük bir katkı sağlar mı? evet. parasını çıkarır mı? çıkarır.

    bütün takımı bruma, rodrigues, onyekuru gibi transferlerle kurmaya karşıyım. önce ligde, kupada favori olacak, avrupa’da grup aşamalarını geçebilecek kadro kuracaksın aralara da 3-4 tane satarak para kazanacağını düşündüğün gençleri serpiştireceksin. 7-8 futbolcu senin şampiyonluğun ve avrupa’da tur atlaman sayesinde sana para kazandıracak, gençler de bonservisiyle kazandıracak. hem şampiyon olacak hem de kar edeceksin.

    (mesela ben basketboldan çok anlamıyorum ama az biraz okuduklarım kadarıyla fenerbahçe’nin basketbolda 30 milyon euro’luk kadrosu var ama başarılarına rağmen her sene 15 milyon euro açıkları var.)

    http://gss.gs/tUl

    son söz: doğru yolda olan yönetimdir, yürüyedurun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın