resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20022
    fmciler ve yıldız meraklıları tarafından sürekli eleştirilen hocamız. kendisin transferdeki en büyük hatası evlatçılıktır. onun dışındakiler kendi karakteridir.

    türkiye'de yaşadığımızı ve türk takımı olduğumuzu unutuyor herkes. kimisi istiyor ki porto, ajax, dortmund olalım. berisi istiyor ki takımda yıldızlar oynasın.

    olmaz arkadaşlar. ikisi de olmaz. daha önemlisi ikisinden biri de olmak zorunda değil zaten. işletmecilikte durumsallık yaklaşımı diye bir yaklaşım vardır. özellikle yönetim alanında içinde bulunulan koşullara uygun stratejiler belirlenmesi gerekliliği olarak anlatılabilir kabaca. işte hem terim hem de galatasaray, içinde bulunduğu şartlara uygun bir strateji belirlemek zorundadır.

    siz diyebilirsiniz "gerekirse 5 yıl bekleriz" diye. ama bekleyemezsiniz. futbolda para, başarıdadır. ünal aysal'ın dediği gibi "küçülerek büyüyemezsiniz". bu kulübün borçları, oyuncu satarak azalmaz. şampiyonlar ligi'de 2 maç kazandığınızda belji de belhanda'yı satacağınız parayı kazanıyorsunuz. hem de belhanda dururken.

    maalesef fm'de değiliz. gerçek hayattayız. gerçek hayatın dinamikleri de oldukça çeşitli ve farklı. mesela bu sezon şampiyon olmasak bambaşka şeyler konuşuluyor olacaktı. maalesef bu ülkenin gerçekleri bunlar. bunları da galatasaray tek başına değiştiremez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın