resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20012
    burnu kaf dağında, daha olmadan oldum havalarına girmiş, kendisini yetiştiren kulüp ile menajerler aracılığıyla konuşan garip tipler yerine neden dışardan yerli yedek futbolcu aradığı sorgulanan teknik adam.

    oldu be yavrum koskoca galatasaray henüz kendini ispatlamamış 3-5 ergenin ağzına baksın ve kapısında yatsın 'ne olur bizimle sözleşme uzatın' diye.

    2018-2019 sezonu başlarken de yıktınız ortalığı muğdat ve donk'un ne işi var bu takımda diye. sonuç? biri ligde diğeri türkiye kupasında çok kritik işlere imza attı.

    sen adama adam gibi bir santrafor almayacaksın sonra da 'bu oyun neden bu kadar boktan lan?' diye aklınca eleştiri kasacaksın. 2012'deki oyunu hatırla ve o kadrodan elmander'i çıkart 2 dakikalığına. nasıl bir şekle bürünürdü o oyun? selçuk, elmander olmasa çift haneleri istatistiğe ulaşabilir miydi mesela?

    hani şu 'boktan, iğrenç ötesi, final sürecinde gazla şampiyon olan takım' var ya sezonun * ikinci yarısında mağlup olmamış ve hava topundan son maç * dışında gol bile yememiştir.

    bu ağızlar ne ağzı ben size söyliyim. hani cengiz'i yiyecekler ya ondan sonra gelecek maşalar olacak ya? ha işte tam da hocayı yemek için kullanacakları içi boş ezberden öteye gidemeyen tespitler.

    bu adama neden güvenemiyorsunuz? neden? gerçekten merak ediyorum daha ne yapsın bu adam sizin güveninizi kazanmak için?

    içerden dışardan böylesi bir saldırı altındayken bu 'bir tekme de ben atam bari' kafası neden lan?

    ben bunları yazınca da 'biz hocayı seviyoruz karşimmm' ayakları. yok abi olmaz olsun böyle sevgi, eksik kalsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın