aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5609
    (bkz: liseliler mi galatasaray'ı daha karşılıksız seviyor ultraslan mı deseler hiç düşünmeden ultraslan derim.)

    üstte ki arkadaşım bu cümleyi kurmuş. kendisini düşünmeye davet ediyorum.

    öncelikle bi liseliler ile lisecileri ayıralım daha sonra her ne olursa olsun bir eğitim ve kültür beşiğinin, bu kulübü var eden en temel kolonunun, ne idüğü belirsiz, tribün rantından sülük gibi faydalanan, mafyavari hareketlerde bulunan adamlarla bir arada anılması bile yakışıksızdır.

    ben lisecileri sevmem bu çok ayrı bir durum ancak kendilerini asla ve kata ultraslan ile kıyaslamam.

    size bir perspektif sunmak istiyorum liseciler kendi menfaatlerini düşünüyorda ultraslan tayfası düşünmüyor mu? neden hiç derbi deplasman biletleri satışa çıkmıyor biliyor musunuz? ben her yıl aynı adamdan karaborsadan alıyorum lanet olsun ki çünkü kadıköy'e inönü'ye yıllardır gitmeye mecbur hissediyorum kendim bu yüzden küfrede küfrede o parayı ödüyor alıyorum o hiç satışa çıkmayan biletleri. bu biletler kimin elinden geçiyor sizce? tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük olan bu rantları kim pay ediyor sizce? sebo denilen adam arma sevdasına mı koşuyor bu işlere?

    daha burada yazsam destan olur rezaletleri var ultraslan'ın. o tepede bulunan adamların alayı kan emici yarasalardır benim içni ve kendileri yerine galatasaray lisesini tercih ederim her türlü.

    ultraslan karşılıksız marşılıksız sevmiyor. misliyle alıyorlar karşılığını endişeniz olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın