aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5608
    yaptığı açıklamalarda göksel gümüşdağ'ı bile hedef almış tribün grubu. galatasaray çıkarları için ali koç dahil herkesi de karşısına alır. kimseden bir korkusu, çekincesi yoktur. tudorlu sezon takım lige fırtına gibi başladığında yönetimi protesto etmeyerek çok ayıp etmiş yönetim. 10. haftada beşiktaş'ın 5 fenerbahçe'nin 7 puan önündeydi. 16. haftada malatya yenilgisi sonrası tudor kritik maçları kaybettiği için gitti. üstüne fatih terim geldi, üstüne yönetim değişti. 10. hafta ile 16. hafta arasında kulübü kaosa süreklemediği için özür dilemesi gereken tribün grubu. galatasaray küçük ama kendilerinin olsun diye her yıl seçim isteyen, galatasaray başarı elde ettikçe, başkanın popülaritesi artıyor aman önünü keselim diye hesap yapanlara karşı geldiği için de özür dilemeli.

    demokrasi çok işliyor ya bir sonraki seçim tüzük ve üyelikler hakkında olsun. bakalım demokrasi havarisleri ellerindeki rant gidip, galatasaray halka açılacağında nasıl demokrasi düşmanı, "elitler" haline gelecek.

    tribünde ultraslan tek ses olduğu için demokratik bir ortam yok. tam buna benzer şekilde burada da tek taraflı sürekli aynı bilgisiz, cahilce ithamlarla eleştiriliyor. insanlar kendini rahatça ifade etsin, bilgi eksikliği varsa da karışmayayım diyorum ama gerçekten bilgisize, bilgisizsin dememek bu ülkenin en büyük sorunu. bir algı oluşuyor, o algıyı oluşturan güruha ait olabilmek adına bilgisizce, sloganlarla aynı zırvalar tekrar ediyor. sucuk ekmek, arabesk ortamda denk gelince pink floyd övmek, iran sineması övmek gibi bir şey. canı sıkıldıkça gelip, ultraslan hakkında bir şeyler zırvalayıp "ben de sizdenim" diye boy göstermek istiyorlar. birey olmayı öğrenebilirseniz, her şey çok daha güzel olacak. azıcık orijinaliteden kimseye zarar gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın