• 2062
    seçim kararı alması gerektiği konusunda entry'ler okuduğum başkan ve yönetim kurulu..

    bu entry'lerdeki argümanlarda haklılık payı var aslında, mahkeme kararını beklemeden genel kurul kararına göre hareket etmek her yönetime yakışır, doğrudur. ya da mevcut yönetim kurulunda kendisine verilen görevlere zaman ve enerji ayıramayan üyeler olabilir, yerlerine daha faydalı olacak üyelerin seçilmesi için de bir fırsattır, bu da doğru..

    ancak 2010'dan beri hiç bir başkan süresini tamamlayamadı, hep erken seçim..

    seçim kararı başta sponsorlar olmak üzere oyuncular, kredi kuruluşları, tedarikçiler gibi diğer paydaşları evet belki felç etmiyor ama kendi açılarından haklı olarak işleri daha ağırdan almalarına neden oluyor.. seçim kararı bile değil, seçimin özellikle mustafa cengiz tarafından telaffuz edilmesi bile bunu tetikler, dolayısıyla 2019 yazının planlandığı gibi gitmemesi dışında pek bir işe yaramaz..

    evet tahminen 2.500 veya üstünde oy alır gerçekten de ama muhtemelen zor ve yıpratıcı bir seçim sürecine gerek yok, çünkü yeni bir seçim olursa işler baya çirkinleşecek.. ve sonuç hiç de bugünden belli değildir, seçimi kaybetme ihtimali hiç yok değildir, 2000'de uefa kupası'nı alan faruk süren'i gönderdi bu camia, unutmayalım..

    2019 yaz hazırlıklarının düzgün gitmesi 2019-2010 stsl sezonu'nda gelmesi için yeterli zemin bulunan 23. şampiyonluğu zora sokabilir..

    umarım seçime gidilmez..
App Store'dan indirin Google Play'den alın