aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5606
    son yaptıkları burak elması hedef gösteren açıklamayla, ne kadar satılık bir yönetim kadrosuna sahip olduklarını göstermiş taraftar grubu.

    içerisinde can-ı gönülden galatasaraylı binlerce taraftar ve tribün emekçisini ayırarak söylemek gerekirse, mafya babaları ve tarikat şeyhleriyle kol kola bir tribün abisi, koç grubuyla olan kendi kişisel ya da siyasal davalarını, ultraslan sosyal hesapları üzerinden gütmeye çalışan bir ‘reis’ e sahip oluşum, galatasaray taraftarının sesi falan olamaz. bunu inan kıraç ya da koç ailesi sütten çıkma ak kaşık olduğu için söylemiyorum.

    daha 3 sene önce, her türlü rezalete rağmen, dursun özbekle köfte ekmek günleri yapıyordunuz beyler, hayırdır ne oldu şimdi? mamanızı mustafa cengiz vermeye başlayınca dursun tukaka mı oldu? dursunla yan yana getirdiğiniz barış cenk akkaya, ahmet özdoğan ve burak elmas, siz ağzınızdan saça saça köfteleri götürürken, en sert muhalefeti yapan insanlardı. bizzat burak elmasın kişisel gayretleriyle seçildi o tasmanızın ipini eline verdiğiniz mustafa cengiz. lisecilermiş! peh peh peh!

    tutturmuşsunuz bir yönetime darbe yapılıyor türküsü gidiyor. ipinizin bağlı olduğu iktidar ağzıyla konuşmaya çok alışmışsınız. burası halen daha az da olsa bir hukuk devleti. galatasaray kulübü de, sevin ya da sevmeyin, ülkede demokratik düzenin en iyi işlediği kurumların başında gelir. tüzük belli kurallar belli. ibra olmadı bu yönetim. bu kadar net. yok komploymuş yok darbeymiş geçin bunları. üstelik laf söyleme cüretkarlığını gösterdiğiniz faruk sürenin uyarılarına rağmen, seçim kararı almayıp, direterek bu sonucu görmüş bir yönetimden bahsediyoruz.

    sen git önce o tribünlerdeki arabesk tezahüratları düzelt. final haftaları hariç uyutuyorsunuz milleti maçlarda. ne rakibe ne hakeme bir baskınız yok. önce o asli görevlerini bir yerine getir. sonra belki efsane başkanına ve yıllarca kulübe emek vermiş burak elmasa bir kaç kelam etme şansın olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın