resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19998
    liderlerin sorgulanmasının isyana götüreceği iddia edilen taraftarları bulunan takımımızın hocası.

    öncelikle bir kaç konunun unutulduğunu düşünüyorum. kendisi tam olarak emre ve okan gibidir. hatta bu ikilinin takımımıza kazandırdığı başarılara bakarsak onlardan çok daha kötüdür.

    -formamızı giyerken ne olursa olsun formaya hakaret etmiştir.
    -hoca'nın döndüğü sezon takımı onun üstüne kurmuşken birden bire gitmiştir. hoca gideceğini bilmediğini defalarca tekrar etmiştir.
    -barca'ya transfer yasağı gelmişken ve top oynama şansı yokken bize gelmeyi reddetmiş ve önerdiğimiz teklifi komik bulmuştur.
    -milli takımda hoca ile prim polemiğine girmiş ve hocanın altını oymuştur.

    daha gazeteci dövmesinden, hükümet yalakası olmasından, silahla hastane basmasından, onun bunun karısına kızına yürümesinden bahsetmedim bile.

    keza bunların hiç biri olmasa dahi son 2 sezonda 16'sı ilk 11 olmak üzere toplam 27 maç forma giymiştir. bu form durumu ile bize transfer olması zaten olanaksızdır.

    fatih hoca başımızın tacıdır. canımız ciğerimizdir. ancak bizi diğer kulüplerden ayıran en büyük faktör biat kültürümüzün olmamasıdır. liderimizin arkasından gideriz. fakat yanlış yaparsa seslendirmesini de biliriz. bu kadar çok done varken fatih terim arda'nın gelişine onay verirse ben bir taraftar olarak buna tepki koyarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın