• 581
    öyle istediği anda çekip gidemeyeceğini düşündüğüm yayıncı kuruluş.

    sözleşmeler imzalanırken bir madde konmuştur herhalde tek taraflı fesihin önüne geçmek için. adamlar için kur sabitlendi. bir ara da kafalarına göre süre uzatmışlardı hatırlanırsa. bir anda ben yokum arkadaş deyip çekilirlerse ülke futbolu anında batar. sözleşme sonuna kadar devam etmek zorundalar. yapacakları en uç şey bir sonraki ihalede olmayacaklarını açıklamak olur.

    peki sonraki ihaleye girmezlerse ne olur?

    başka hiçbir şirket o kadar parayı vermez. daha azına da büyük kulüpler burun kıvırır.

    beinsports'un sıradaki ihalede olmama kararı havuzun bozulmasına neden olur.

    havuz bozulursa ne olur?

    büyük kulüpler elbet başka kanallar bulur güzel para verebilecek olan. ama anadolu kulüpleri büyük kayıp yaşamaya başlar.

    büyük kulüplerden ise medyada en güçlü olan takım en çok kazanır. o da kabul edelim ki fenerbahçe'dir. öyle bir yayın ihalesi alırlar ki kulübün borcunun yarısını kapatırlar. ffp'ye uydurabilecekleri rahat parayı bulurlar. ali koç gerekirse kendisi kanal açar kendisi dostlarıyla birlikte yayını alır ve borcu da öder.

    biz ise en çok kazanan ikinci kulüp oluruz.

    görüleceği üzere şampiyonluk yıldızlarımızın fazla olmasının ekonomik olarak bir getirisi kalmamış olacak bu durumda.

    ligimiz ise eski haline geri dönecek. anadolu kulüpleri ekonomik olarak daha da zayıflayacakları için oyuncu kaliteleri de çok düşecek. böyle olunca eski yıllardaki gibi iyice kalitesi düşen bir lig olacak ve fenerbahçe'nin istediği tipte bir lig olacak.
    şampiyonu hep büyük takımların kendi aralarında oynadıkları maçlar belirleyecek. bu durumda derbilerde hakemlerle kollanan fenerbahçe karlı çıkacak. anadolu takımları büyüklerden puan alamaz olacak.

    2. en karlı çıkacak takım ise başakşehir olacak. kanal bulamazlarsa trt'ye verirler yayınları vergilerimizden para kazanırlar artık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın