resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14657
    arkadaslar begenirsiniz begenmezsiniz ama bir durum var ki sattigimiz kadar alabiliyoruz. tekrar soyluyorum, sattigimiz kadar alabiliyoruz. ndiaye ve belhanda'nin gidecegi konusuluyor. eldeki oyunculardan para getirmesi muhtemel sadece diagne ve belhanda, kismen de mariano (2-3 milyon euro) ve bu oyunculardan gelecek paraya en az 2 orta saha, 1 forvet, 1 kanat ilk 11 oyuncusu ve bunun yaninda da kadro derinligi icin orta saha, stoper, sag bek ve kanat oyuncusu alacagiz. bu esnada yerli rotasyonu da kasacagiz ve bu verdigim sayilar en az transfer sayilari net gelecek bunlar. yani ekstrasi da olur bunun.

    bu sartlarda en azindan oyunu tutman gereken maclarda 60-70 gibi oyuna alabilecegin, guvenebilecegin ve iyi kotu fena performans vermeyen bir oyuncuyu 500 bin euro ile kadroda tutmak mantikli bir harekettir. genc bir oyuncu entegre edebilirsen oraya yine edersin, ama bu 500 bin euro senin o mevkide gencin tutmamasi durumunda sigorta gibi orayi garantilemen demektir.

    sembol oyuncunu kenarda tutacaksin, sesini cikartmaz yeri geldiginde de karakterini koyar ortaya. sampiyonluk maci da gayet iyi oynadi kilidin acilmasinda rol oynadi basaksehir'e karsi. eski maasi performansinin cok otesindeydi ama bu gayet makul anlasma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın